Τοποθεσία

Το Anastasia Hotel & Suites βρίσκεται μια ανάσα απο την Αθήνα. Σε μόλις μια ώρα απο το λιμάνι της Ραφήνας βρίσκεστε κοντά μας. Ιδανικό για ένα μικρή απόδραση που θα σας δώσει δύναμη για την εβδομάδα που έρχεται, ένα σεμινάριο, το γάμο ή την βάπτιση των παιδιών σας αλλά ακόμα περισσότερο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Πως να έρθετε:

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών στο Λιμάνι της Ραφήνας:

Από το λιμάνι της Ραφήνας παίρνετε το καράβι για το Μαρμάρι. Το δρομολόγιο διαρκεί μια ώρα). Από εκεί ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο και τις ταμπέλες που οδηγούν στην Κάρυστο. Η απόσταση αυτή είναι μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο (12 χιλιόμετρα).
Οδηγίες από Ραφήνα- Λιμάνι Μαρμάρι

Διαδρομή από Αγία Μαρίνα

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας με προορισμό τα Νέα Στύρα. Το δρομολόγιο διαρκεί 40 λεπτά. Απο εκεί ακολουθείτε τη διαδρομή για τα Στύρα, τα Κάψαλα και τελικά την Κάρυστο. Η απόσταση αυτή είναι 35 λεπτά με το αυτοκίνητο (33 χιλιόμετρα)
Οδηγίες από Αγία Μαρίνα

Από Βόρεια Ελλάδα :

Μέσω της γέφυρας της Χαλκίδας βρίσκεστε κατευθείαν στην κεντρική Εύβοια. Απο εκεί ακολουθείτε το δρόμο προς Νότιο Ευβοια και περνώντας Ερέτρια, Αλιβέρι, Νέα Στύρα βρίσκεστε στην Κάρυστο. Η απόσταση απο την Χαλκίδα στην Κάρυστο είναι λιγότερο από δυο ώρες (120 χιλιόμετρα).
Οδηγίες μέσω Γέφυρας της Χαλκίδας

book direct image
3 Λόγοι για να κάνετε απευθείας κράτηση
  • Εγγύηση καλύτερης τιμής
  • Αποκλειστικές προσφορές
  • Άφιξη, αναχώρηση - πριν ή μετά την προβλεπόμενη ώρα (βάσει διαθεσιμότητας)
BEST PRICE
GUARANTEE
Web check-in